2020-09-03 08:17:20• hírek • közlemény

Hetvenöt új munkahely létesült az új csarnok által

Az osztrák KnillGruppe cégcsoport szatmárnémeti leányvállalata, a Rosendahl Industrial Service befejezte új csarnokának építését, így a 4,5 millió értékű beruházásnak köszönhetően tovább bővült a vállalat gyártási kapacitása, ugyanakkor az eddigi 100 mellé 75 új munkahely létesült Szatmárnémetiben. 

 

„2018-ban Georg Knillel közösen tettük le az új, 2700 négyzetméteres csarnokuk alapkövét. Ma két év után ismét az osztrák Rosendahl vállalatnál jártam, és örömmel tapasztaltam, hogy a 4,5 millió eurós beruházás befejeződött.” – nyilatkozta a látogatás után Kereskényi Gábor polgármester.


Josef Altmayr, a szatmárnémeti kirendeltség vezérigazgatója biztosította a találkozó résztvevőit arról, hogy a vállalat tovább növeli a kapacitását Szatmárnémetiben, ezáltal pedig új, és jól fizető munkahelyek teremtődnek: „A KnillGruppe és a Rosendahl a továbbiakban is szeretne együttműködni a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatallal, hiszen annak jelenlegi vezetői megbízható partnerek, akik rengeteget segítettek abban, hogy megvalósulhasson ez a beruházás.”



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: